تبلیغات
نقش جهان - مختصری از ضررهای شکر

نقش جهان

مختصری از ضررهای شکر
ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.

چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند :

آیا میدانستید که شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است ؟
آیا میدانستید که شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و... بر هم می ریزد ؟

آیا میدانستید که بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا میبرد ؟

آیا میدانستید که شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند ؟

آیا میدانستید که شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند ؟

آیا میدانستید که تقریباً 95 درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند ؟

آیا میدانستید که از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود ؟

آیا میدانستید که شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است ؟

آیا میدانستید که بر خلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد ؟

آیا میدانستید که شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد ؟

آیا میدانستید که شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است ؟

آیا میدانستید که عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است ؟

آیا میدانستید که شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد ؟

آیا میدانستید که شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد ؟

آیا میدانستید که شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است ؟

آیا میدانستید که شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد ؟

آیا میدانستید که شکر باعث ضعیف شدن بینایی است ؟

آیا میدانستید که شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود ؟

آیا میدانستید که شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند ؟

آیا میدانستید که شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند ؟

آیا میدانستید که پیر شدن زود هنگام بدن (سفید شدن موها و چین و چروک پوست) به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین ؟

آیا میدانستید که شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند ؟

آیا میدانستید که شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت ؟

آیا میدانستید که شکر عامل اصلی چاق شدن است ؟

آیا میدانستید که شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند ؟

آیا میدانستید که یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است ؟

آیا میدانستید که شکر باعث آپاندیسیت می شود ؟

آیا میدانستید که شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد ؟

آیا میدانستید که شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند ؟

آیا میدانستید که شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است ؟

آیا میدانستید که شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود ؟

آیا میدانستید که آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است ؟

آیا میدانستید که ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است ؟

آیا میدانستید که آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید ؟
 
آیا میدانستید که بزرگترین خطر مصرف شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند ؟

آیا میدانستید که شکر سبب تولید رادیکال های آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است ؟

آیا میدانستید که شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند ؟

آیا میدانستید که مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند ؟

آیا میدانستید که شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود ؟

آیا میدانستید که شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند ؟

آیا میدانستید که شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند ؟

آیا میدانستید که اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است ؟

آیا میدانستید که عامل یبوست و خشکی روده شکر است ؟

آیا میدانستید که شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند ؟

آیا میدانستید که سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است ؟

آیا میدانستید که شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود ؟

آیا میدانستید که عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد ؟

آیا میدانستید که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است ؟

آیا میدانستید که شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند.
 
هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد ؟




طبقه بندی: علمی، 
برچسب ها: مختصری از ضررهای شکر،

اشتراک و ارسال مطلب به:

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1389/06/17 توسط : نقش جهان

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
/* www.veldan.tk */